Intrebari frecvente

Iata cateva dintre intrebarile pe care le primim cel mai des:

- Pot incepe sa lucrez in videochat de acasa chiar daca nu am experienta in domeniu?
Totul are un inceput! Noi te vom ajuta cu sfaturi si suport online, precum si suport tehnic, iti vom oferi ghid-uri pentru site-uri, etc. Nu conteaza experienta pentru ca noi te vom invata tot ce trebuie sa stii iar in scurt timp vei fi un model cu rezultate excelente.

- Trebuie sa fac anumite lucruri fara voia mea?
Nu esti obligata in nici un fel, de nici un site, nici de catre noi sa faci ceva impotriva vointei tale.

- Care este castigul meu?
Primesti 70 % din castigul lunar (iar noi primim 30%), acest procent poate fi marit in functie de nivelul castigurilor. Stiati ca studio-urile videochat va ofera doar 50-60% ?! Astfel este mult mai avantajos sa faceti videochat de acasa.

- Care este programul de lucru?
Avantajul muncii in videochat de acasa consta in faptul ca nu aveti un program fix de munca, el este flexibil, tu ai libertatea totala de a-ti alege perioada de lucru.

- Ce trebuie sa fac mai exact?
Tot ce ai de facut este sa stai acasa si sa vorbesti pe internet cu diversi oameni, gen o discutie messenger. Discutiile vor avea si o tenta erotica, esti platit(a) pe minut, deci interesul tau este sa stai cat mai mult de vorba cu membrii.

 

angajari videochat


- Am nevoie de o camera web speciala?
Nu ai nevoie de o camera web speciala. Daca nu ai camera web poti sa-ti cumperi una de la orice magazin de calculatoare. Nu alege insa cea mai ieftina camera, incearca sa alegi o camera web mai buna, sa te incadrezi undeva la 150-250 RON. O imagine mai buna inseamna castiguri mai bune.

- Cat pot sa castig din videochat?
Castigul depinde de tine, de timpul petrecut pe saiturile videochat, de ambienta creata, de seriozitate, etc.
In general, esti platit(a) la minut. Un minut poate costa in jur de 1,99-5$ , tariful perceput este stabilit in functie de vechime, rating, sesiuni private, etc.
La inceput castigurile vor fi mai mici, dar acestea vor creste semnificativ de la luna la luna odata ce incepi sa ai experienta si iti formezi un grup de vizitatori fideli. Tot ce conteaza este sa ai putina rabdare, ambitie si sa continui macar cateva luni pentru a te convinge ca intradevar se poate castiga foarte bine din aceasta activitatea de videochat.

- Cand si cum sunt platit(a)?
Platile se vor efectua de 2 ori pe luna. Saiturile de videochat impart luna in 2 perioade: perioada 1-15 si 15-sfarsitul lunii. Astfel noi va vom trimite banii la 2 zile dupa incheierea perioadelor, adica pe data de 17 si pe data de 2-3 a lunii viitoare.

Pentru a primi banii va trebui sa ai un cont bancar in RON la orice banca din Romania, iar cand vei deschide contul vei primi un card bancar – iar apoi vei putea retrage banii de pe card de la orice bancomat. Simplu!

- Pot lucra in videochat din strainatate?
Bineinteles! Trebuie doar sa aveti conexiune internet si puteti intra online fie din Italia, Spania sau orice alta tara.  Iar banii ii vei primi intr-un cont bancar (fie din Romania fie din tara unde esti).

- Este legal videochat-ul de acasa?
Da, este 100% legal si sigur iar banii sun virati cu promtitudine luna de luna.

- Nu arat foarte bine, am sanse sa fac bani din videochat?
Da! Gusturile utilizatorilor difera foarte mult. De aceea indiferent de inaltime, greutate, varsta, culoarea ochilor sau machiaj, sansele de a avea success sunt egale cu ale celorlalte modele.

- Sunt studenta / Am un alt job – pot lucra in timpul liber?
Bineinteles, angajari videochat se pot face chiar daca mai ai alt job. Videochat de acasa poate fi un job part-time perfect pentru studente si persoanele care isi mai doresc un venit in plus.

 

Daca mai ai si alte intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

-